Home > Failed To > Provisioning Did Not Succeed Failed To Initialize Some Site Properties For Web

Provisioning Did Not Succeed Failed To Initialize Some Site Properties For Web

Contents

We have BackConnectionHostNames set up in registry. asked 3 years ago viewed 1767 times active 2 years ago Related 2Automating Site Collection Creation in SharePoint3Copy SharePoint 2010 site collection/web application3How to programmatically set a user as the Site Gene's Blog Monday, February 13, 2012 Can not activate Sharepoint Server Publishing I recently upgraded from SP2007 to SP2010 thru DB attached. Need a better layout, so that blank space can be utilized What is plausible biology of ocean-dwelling, tool-using, intelligent creatures? http://chatflow.net/failed-to/java-io-ioexception-no-properties-file-users-properties-or-defaults-defaultusers-properties-found.html

Proposed as answer by poikjo Tuesday, April 27, 2010 11:37 AM Unproposed as answer by Mike Walsh FIN Tuesday, April 27, 2010 11:45 AM Tuesday, April 27, 2010 11:37 AM Reply Please turn on JavaScript and try again. Operation aborted (Exception from HRESULT: 0x80004004 (E_ABORT). more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed

Provisioning Did Not Succeed Failed To Initialize Some Site Properties For Web

List of ULS error messages: 0x81070211Cannot open file "_catalogs/masterpage/__DeviceChannelMappings.aspx". More information on content approval. After I deleted that I had the error that I posted below. But still I want to inform that Microsoft support told us that there are some rare cases where SharePoint can't handle deadlock cases and they can't fix those because it would

Ensure SuperUser and SuperReader accounts exist in AD. Need a better layout, so that blank space can be utilized What is an asymmetric wheel and why would you use it? In the error, the URL is blank. At least in our situation...

No search is setup. Failed To Initialize Some Site Properties For Web At Url Access Is Denied Regards, - Swati Friday, December 14, 2012 6:13 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote I know this is a old thread. I went ahead and activate the infrastructure on the site collection but when I try to activate the publishing on the site level it failed. more hot questions question feed default about us tour help blog chat data legal privacy policy work here advertising info mobile contact us feedback Technology Life / Arts Culture / Recreation

Error Provisioning did not succeed. If I use a template, I gota "Operation aborted (Exception from HRESULT: 0x80004004 (E_ABORT)) at Microsoft.SharePoint.Library" error. Instead of adding users to the "Site Owners" group, that has the "Full Control" permission set, our site owners are called "Managers" and have been granted this permission set. Your submission will not appear in public views until approved by someone with proper rights.

Failed To Initialize Some Site Properties For Web At Url Access Is Denied

I get the exception below when the method context.ExecuteQuery() is executed. Friday, December 14, 2012 7:41 PM Reply | Quote Microsoft is conducting an online survey to understand your opinion of the Technet Web site. Provisioning Did Not Succeed Failed To Initialize Some Site Properties For Web To jump to the last selected command use Ctrl+]. My script is very similar.

Instead of using the "Resitricted Readers" group, a new group was created (which followed specific naming conventions) and given the "Restricted Read" permission set. his comment is here Can anybody please help me to create publishing site? Not the answer you're looking for? Been stuck on this for an hour before reading this article, thanks a lot.

In the past we had requested our product group to change this behaviour with a hotfix, which was rejected due to the tremendous amount of change that was required to resolve In our case it doesn't matter if I use custom template or some default template. This is onet.xml fragment that you should be careful with.                                                             this contact form Instead please propose the good answers of other people as this helps the Moderators.

Did I forget something that the CA GUI takes care of? $ver = $host | select version if ($ver.Version.Major -gt 1) {$Host.Runspace.ThreadOptions = "ReuseThread"} Add-PsSnapin Microsoft.SharePoint.PowerShell -ErrorAction SilentlyContinue Import-Module WebAdministration -ErrorAction Details: Failed to initialize some site properties for the Web at Url: '[my url here]' OriginalException: Access is denied (Exception from HRESULT: 0x80070005 (E_ACCESSDENIED)) When I looked at the log, I Details: Failed to initialize some site properties for Web at Url: 'http://mySharePoint/sites/MySite/SubSite' Error code IN-386-150 Any error code ending with:-150 Details This error occurs when Sharegate attempts to create a site

Exception was: 'System.UnauthorizedAccessException: Access is denied. (Exception from HRESULT: 0x80070005 (E_ACCESSDENIED)) Strangely enough, giving the users 'Full Control' site permissions didn't make any difference either - only adding them to the

Symbolic manipulation of expression with undefined function Lithium Battery Protection Circuit - Why are there two MOSFETs in series, reversed? In the event log there is this to read: Event log message was: 'The site template was not provisioned successfully. The code above is executed in app installed event handler. Try to change the architecture of your code too.Regards, R.D.M.

Site creation is automated in my case. It is not the same I guess.Regards, R.D.M. Thursday, December 03, 2009 3:02 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote R.D.M, did you get this fixed by changing code which activated publishing feature? navigate here Do you get this known error messages when it fail?

I noticed one of my site collection's Sharepoint Server Publishing Infrastructure and Sharepoint Server Publishing were not activated. Since I changed the code, I receive another error, which tell me that Publishing features were not provided or something like that. Every time it does this, we need to go and correct everything manually :(. I am also facing the same problem.

It may have been deleted by another user. Powered by Help Scout Contact Us Name Email Subject Message Upload file current community chat SharePoint SharePoint Meta your communities Sign up or log in to customize your list. But it does not happen every time, the same users can get lucky in creating the site next time. Developer Dashboard Working with ToolPart and WebPart properties Caml Query App and Tags Working with Noteboard WebPart Add content type into rootweb content type collect...

more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed So, your code can be trying to turn them on again and this error can be caught sometimes because of timing issue. Hope this help someone. Sunday, January 31, 2010 7:01 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Do you know why publishing feature is not activated in these special cases?

Water leaks on passengers side feet when raining Best way to change site IP address - from the end user perspective?